AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazda korkmak

Kahve falında namazda korkmak

Kahve falında namazda korkmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların sona ereceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında namazda korkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olması gerektiği gibi davranmayabilirler.

Kahve falında namaz kılarken korkmak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namazda korkmak kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında merdivenden korkmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumdan korkmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horozdan korkmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, başarılarının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Kahve falında kocasından korkmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulur.

Kahve falında büyük balıktan korkmak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir