AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerden korkmak

Kahve falında askerden korkmak

Kahve falında askerden korkmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerden korkmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında askerden korkmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine delalettir.

Kahve falında yengeçten korkmak çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgadan korkmak zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kaçmak korkmak hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ölen anneden korkmak kısmetlerinin bol olacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında gerdeğe girmekten korkmak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına delalet eder.

Kahve falında koç tan korkmak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalettir.

Kahve falında arabadan korkmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir