AnaSayfa / Genel / Kahve falında sessiz ağladığını görmek

Kahve falında sessiz ağladığını görmek

Kahve falında sessiz ağladığını görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, şansının döneceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sessiz ağladığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze fışkırabilir.

Kahve falında kısık sesle ağlamak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün arkasından sessizce ağlamak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek sesle ağlamak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye sessizce ağlamak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına inanılır.

Kahve falında sesli ağlamak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sesli bir şekilde ağlamak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çok sesli ağlamak ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir