AnaSayfa / Genel / Kahve falında serumla kan vermek

Kahve falında serumla kan vermek

Kahve falında serumla kan vermek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında serumla kan vermek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda yeni düzenlemeler yapılması veya bazı anlaşmaların yeniden düzenlenmesi gerekebilir.

Kahve falında serumla kan vermek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serumla kan almak gelirinin artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koluna serum takıldığını görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında serum almak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serum takılı görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, iftiraya maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda serum takılı görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine serum takıldığını görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına inanılır.

Kahve falında hastaya serum takmak işlerinin çok iyi olacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir