AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna serum takıldığını görmek

Kahve falında koluna serum takıldığını görmek

Kahve falında koluna serum takıldığını görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayır duası alacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna serum takıldığını gördüyseniz:

  • Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

Kahve falında koluna serum takıldığını görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, rahat bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine serum takıldığını görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda serum görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında kolunda serum takılı görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında serum takılması görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında serum görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serum takılı görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında serum almak başının belaya girmeyeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir