AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya serum takmak

Kahve falında hastaya serum takmak

Kahve falında hastaya serum takmak deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına yorulur.

Kahve falında hastaya serum takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler artıyor.

Kahve falında hastaya serum takmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına delalettir.

Kahve falında koluna serum takıldığını görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalet eder.

Kahve falında kolunda serum görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serum almak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına alamet eder.

Kahve falında hastanede serum yemek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda serum takılı görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine yorulur.

Kahve falında serumla kan almak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, işlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kendine serum takıldığını görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, hayatın temposunun yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir