AnaSayfa / Genel / Kahve falında serum takılı görmek

Kahve falında serum takılı görmek

Kahve falında serum takılı görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, rızkın genişlemesine yorulmaktadır.

Kahve falında serum takılı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ya da arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında serum takılı görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda serum takılı görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında serum takılması görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işarettir.

Kahve falında kolunda serum görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında serum görmek başarılarının takdir edileceğine, çok rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında serum almak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında hastaya serum takmak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Kahve falında serumla kan vermek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir