AnaSayfa / Genel / Kahve falında serum takılması görmek

Kahve falında serum takılması görmek

Kahve falında serum takılması görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hayırlı bir eşe, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serum takılması gördüyseniz:

  • İmajınızı korumalısınız.

Kahve falında serum takılı görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serum takılması görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına delalettir.

Kahve falında kolunda serum takılı görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serum görmek kucaklaşacağına, tatsızlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda serum görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede serum taktırmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hastanede serum yemek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine serum takıldığını görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir