AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede serum taktırmak

Kahve falında hastanede serum taktırmak

Kahve falında hastanede serum taktırmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede serum taktırmak gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında hastanede serum taktırmak refah düzeyinin yükseleceğine, doğru olanı seçeceğine delalet eder.

Kahve falında hastanede serum yemek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında koluna serum takıldığını görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendine serum takıldığını görmek içinin ferahlayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında hastaya serum takmak kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında serumla kan vermek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalettir.

Kahve falında serumla kan almak büyük fırsatlarla karşılaşacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında serum görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir