AnaSayfa / Genel / Kahve falında serum görmek

Kahve falında serum görmek

Kahve falında serum görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serum gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında serum almak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serum görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serum takılı görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında serumla kan almak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serumla kan vermek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda serum takılı görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine serum takıldığını görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede serum yemek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir