AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipte serili çamaşır görmek

Kahve falında ipte serili çamaşır görmek

Kahve falında ipte serili çamaşır görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, mutluluğunun da artacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına tabir olunur.

Kahve falında ipte serili çamaşır gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da kaba davranan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ipe serilmiş çamaşır görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ipte serili çamaşır görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşır serili görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serilmiş çamaşır görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında halı serildiğini görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında serili bulgur görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, üstün başarılar alacağına delalettir.

Kahve falında serili halı görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yere serilmiş yatak görmek oldukça büyük başarılara, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir