AnaSayfa / Genel / Kahve falında serilmiş yatak görmek

Kahve falında serilmiş yatak görmek

Kahve falında serilmiş yatak görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında serilmiş yatak gördüyseniz:

  • Sizi gerçeği görmekten alıkoyan dumanı uzaklaştırırsanız çözümler bulabilirsiniz.

Kahve falında serili yatak görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak serip yatmak problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına işaret eder.

Kahve falında serili yataklar görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde serili yatak görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere serilmiş yatak görmek acı veren durumların vuku bulacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında serilmiş yatak görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına işarettir.

Kahve falında yere serili yatak görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında yerde serili seccade görmek bir yandan cenaze olacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir