AnaSayfa / Genel / Kahve falında selimiye camisini görmek

Kahve falında selimiye camisini görmek

Kahve falında selimiye camisini görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında selimiye camisini gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak özel yaşamınızda sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında selimiye camii görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında selimiye camisini görmek çok daha iyi günler göreceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında selim ismini görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında caminin bahçesinde oturmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir cami görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda olmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında caminin minarelerini görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda kalabalık görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir