AnaSayfa / Genel / Kahve falında selimiye camii görmek

Kahve falında selimiye camii görmek

Kahve falında selimiye camii görmek güzel bir haber almaya, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, yolunda gideceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında selimiye camii gördüyseniz:

  • Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır.

Kahve falında selimiye camii görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında selimiye camisini görmek her zaman şükür içinde olacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında selim ismini görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiyi gezmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cami resmi yapmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında cami kapısını temizlemek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin içinde yaşamak böylece hayatının kolaylaşacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında cami önünde namaz kılmak işveren koltuğunda oturacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir