AnaSayfa / Genel / Kahve falında selde sürüklenmek

Kahve falında selde sürüklenmek

Kahve falında selde sürüklenmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında selde sürüklenmek gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Kahve falında selde sürüklenmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına işarettir.

Kahve falında sel ve deprem görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına işaret eder.

Kahve falında küçük sel görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına delalettir.

Kahve falında sel olacağını duymak insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, sayılacağına alamet eder.

Kahve falında birini selden kurtarmak işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında sel aldığını görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında selin ortasında kalmak bir sebeple yataklara düşeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir