AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelale düşmek

Kahve falında şelale düşmek

Kahve falında şelale düşmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şelale düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri ilerlemenizin önünde set oluşturabilir.

Kahve falında şelaleden aşağı düşmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında şelaleye düşmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şelale düşmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine yorulur.

Kahve falında şelaleden düşmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına işarettir.

Kahve falında şelale atlamak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında susuz şelale görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında su şelale görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına tabir olunur.

Kahve falında şelale aktığını görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir