AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelale sesi duymak

Kahve falında şelale sesi duymak

Kahve falında şelale sesi duymak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, iftiraya uğrayacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, birikmiş parasının olacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işarettir.

Kahve falında şelale sesi duymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar farklı hayat tarzlarını anlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında şelale sesi duymak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında kurt sesleri duymak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak kişinin malını kaybedebileceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çan sesi duymak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deve sesi duymak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hacetinizin giderilmesine alamet eder.

Kahve falında fare sesleri duymak keyfinden ve neşesinden olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında fil sesi duymak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında anne baba sesi duymak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir