AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir şelale görmek

Kahve falında nehir şelale görmek

Kahve falında nehir şelale görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına rivayet eder.

Kahve falında nehir şelale gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirebilecek kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında nehir şelale görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında nehir ve şelale görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında şelalenin içinde olmak düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki şelale görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında dağdan akan şelale görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsu şelale görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz ve şelale görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hastalanacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük bir şelale görmek yeni bir semte taşınılacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir