AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ve fırtına görmek

Kahve falında yağmur ve fırtına görmek

Kahve falında yağmur ve fırtına görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, düşmanına galip geleceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur ve fırtına gördüyseniz:

  • Birçok konuda, önemli kişilerden destek görmeniz olasıdır.

Kahve falında yağmur fırtınası görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Kahve falında fırtınalı yağmur görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında yağmurlu fırtına görmek onu dinleyeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kar yağmur fırtına görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur ve fırtına görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur fırtına görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında fırtına yağmur görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına yorulur.

Kahve falında denizde fırtına çıktığını görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir