AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekilli taş görmek

Kahve falında şekilli taş görmek

Kahve falında şekilli taş görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatında zarar edileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında şekilli taş gördüyseniz:

  • Gayretleriniz size sunabilecekleri olan bir kişiyi etkilemenizi sağlayabilir.

Kahve falında taşa şekil vermek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında şekilli taş görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında bulutu şekilli görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında şekilli ayna görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarına şekil vermek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında şekil değiştirmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu bir şekilde yemek yemek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu şekilde ağlamak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir