AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu bir şekilde yemek yemek

Kahve falında toplu bir şekilde yemek yemek

Kahve falında toplu bir şekilde yemek yemek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, dertlerinin biteceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kafasının da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplu bir şekilde yemek yemek gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz ise neredeyse en üst noktasında bulunuyor.

Kahve falında toplu şekilde yemek yemek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toplu bir şekilde yemek yemek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toplu şekilde ağlamak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında toplu şekilde namaz kılmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamura şekil vermek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlara şekil vermek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalettir.

Kahve falında hızlı bir şekilde araba sürmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde şekil görmek daha isabetli kararlar alacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir