AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşa şekil vermek

Kahve falında taşa şekil vermek

Kahve falında taşa şekil vermek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, her zaman haklının yanında olacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak işaret etmektedir.

Kahve falında taşa şekil vermek gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında şekilli taş görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalet eder.

Kahve falında taşa şekil vermek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, birçok ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında hamura şekil vermek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurdan şekil yapmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplu bir şekilde yemek yemek umduklarını bulamayacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet eder.

Kahve falında şekil görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sesli bir şekilde ağlamak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sorunların çabucak halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarına şekil vermek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir