AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu şekilde ağlamak

Kahve falında toplu şekilde ağlamak

Kahve falında toplu şekilde ağlamak makam ve rızık sağlayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, bolluğun ve verimin de artacağına delalet eder.

Kahve falında toplu şekilde ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmeler veya ters giden olaylar planlarınızda yapılması gereken ufak tefek rötuşları görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında toplu şekilde ağlamak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine delalettir.

Kahve falında toplu şekilde yemek yemek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu bir şekilde yemek yemek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına yorulur.

Kahve falında toplu şekilde namaz kılmak elindekileri kaybedeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına inanılır.

Kahve falında sesli şekilde ağlamak sık sık alışverişe gidebileceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında sesli bir şekilde ağlamak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında şekil değiştirmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına tabir olunur.

Kahve falında suya şekil vermek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir