AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekil değiştirmek

Kahve falında şekil değiştirmek

Kahve falında şekil değiştirmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, yeni kişilerle tanışacağına delalettir.

Kahve falında şekil değiştirmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenin, yakında gayretlerinizin boşa gitmediğini görebilirsiniz.

Kahve falında şekil değiştirmek evliyse çocuk sahibi olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına inanılır.

Kahve falında şekil değiştiren insan görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine yorulur.

Kahve falında yıldızlardan şekiller görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlara şekil vermek kara kara düşünür olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sesli şekilde ağlamak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına delalettir.

Kahve falında hızlı bir şekilde araba sürmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını şekillendirmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu bir şekilde yemek yemek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir