AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker ilacı görmek

Kahve falında şeker ilacı görmek

Kahve falında şeker ilacı görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker ilacı gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren soru işaretlerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında şeker ilacı görmek yalan söyleyeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğne ilaç görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine ilaç içirmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında sinek ilacı sıkmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, üstünlük elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tarım ilacı görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işaret eder.

Kahve falında eczanede ilaç satmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında bitkisel ilaç görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında fitil ilacı görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir