AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne ilaç görmek

Kahve falında iğne ilaç görmek

Kahve falında iğne ilaç görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, huzur ve saadet bulacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında iğne ilaç gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında ilaç iğne görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iğne ve ilaç görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğne ilaç görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kanser ilacı görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden ilaç almak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ilaç görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine yorulur.

Kahve falında ilaç kusmak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine alamet eder.

Kahve falında birisine ilaç vermek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir