AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker hastası olmak

Kahve falında şeker hastası olmak

Kahve falında şeker hastası olmak geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, hasta ve üzgün olacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalet eder.

Kahve falında şeker hastası olmak gördüyseniz:

  • Belli bir planın işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüpheleriniz var.

Kahve falında şeker hasta olmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında şeker hastası olmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini şeker hastası olarak görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker hastası görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında şeker hastası olduğunu görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına işarettir.

Kahve falında şeker hastası olduğunu öğrenmek geçim derdi yaşayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata şekeri görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine delalettir.

Kahve falında toz şeker yedirmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir