AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker hastası olduğunu öğrenmek

Kahve falında şeker hastası olduğunu öğrenmek

Kahve falında şeker hastası olduğunu öğrenmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine alamet eder.

Kahve falında şeker hastası olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Kahve falında şeker hastası olduğunu öğrenmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet eder.

Kahve falında babasının hasta olduğunu öğrenmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında kanser hastası olduğunu öğrenmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çok hasta olduğunu öğrenmek yüzünün kızaracağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta olacağını öğrenmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın hasta olduğunu öğrenmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta olduğunu öğrenmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir