AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker hasta olmak

Kahve falında şeker hasta olmak

Kahve falında şeker hasta olmak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, haksızlık yapmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına delalettir.

Kahve falında şeker hasta olmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya öfkenizi belli etmeniz sizin aleyhinize durumlar yaratabilir.

Kahve falında şeker hasta olmak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, kalkınacağına yorulur.

Kahve falında şeker hastası görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker hastası olmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeker hastası olduğunu görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, işlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini şeker hastası olarak görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında şeker hastası olduğunu öğrenmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında badem şekeri dağıtmak tecrübe kazandıracağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında şeker yakmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir