AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini şeker hastası olarak görmek

Kahve falında kendini şeker hastası olarak görmek

Kahve falında kendini şeker hastası olarak görmek heveslerinin de azalacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini şeker hastası olarak gördüyseniz:

  • Nicelik olarak değilse bile nitelik olarak güçlüsünüz.

Kahve falında şeker hastası olduğunu öğrenmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker hastası görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulur.

Kahve falında kendini şeker hastası olarak görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında şeker hastası olduğunu görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet eder.

Kahve falında şeker hasta olmak gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında şeker hastası olmak talihin yüze güleceğine, toplumda yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında küçük şekerler görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında naneli şeker yediğini görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir