AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz şeker yedirmek

Kahve falında toz şeker yedirmek

Kahve falında toz şeker yedirmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, kazancının günden güne düşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, işinde uzmanlaşacağına, hayattan yana keyif bulacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında toz şeker yedirmek gördüyseniz:

  • Engellerden kurtulmanız için sizi zorlayan bazı psikolojik nedenleriniz olabilir, hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Kahve falında toz şeker yedirmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına yorulur.

Kahve falında toz şeker yediğini görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, gücünün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında toz şekeri görmek yeni işler peşinde koşulacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında toz şeker görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında toz şeker aldığını görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz şeker almak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Kahve falında toz şeker dökmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında toz şekeri dökmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir