AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata şekeri görmek

Kahve falında çikolata şekeri görmek

Kahve falında çikolata şekeri görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, büyük borçlar alınacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, mutluluktan havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata şekeri gördüyseniz:

  • Ani teklifler, davetler, olaylar ya da öneriler daha önce bildirdiğiniz planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında çikolata şekeri görmek dara düşeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında şeker ve çikolata görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında şeker çikolata görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına inanılır.

Kahve falında çikolata şeker dağıtmak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata şeker görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatalı şeker almak saygınlığının artacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir