AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker ağacı görmek

Kahve falında şeker ağacı görmek

Kahve falında şeker ağacı görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, bir sınavdan geçileceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında şeker ağacı gördüyseniz:

  • Belli konuların tekrar ele alınması ya da belli düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında ağaçtan şeker toplamak kötü günler yaşayacağına, bir üniversitede hoca olunacağına işarettir.

Kahve falında şeker ağacı görmek işinden evine gidip geleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe pamuk şeker görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında hurma şekeri görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hurma şekeri yemek nasibin de kısmetlerin de artacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında şekerli sucuk görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden şeker almak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında camide şeker yemek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir