AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma şekeri yemek

Kahve falında hurma şekeri yemek

Kahve falında hurma şekeri yemek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, içebileceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet eder.

Kahve falında hurma şekeri yemek gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında hurma şekeri yemek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hurma şekeri görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında hurma yemek zemzem içmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yaş hurma yemek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında hurma ağacından hurma yemek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah hurma yemek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, geçim derdinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hac hurması yemek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında cennet meyvesi hurma yemek yapılan planların alt üst olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir