AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan şeker toplamak

Kahve falında ağaçtan şeker toplamak

Kahve falında ağaçtan şeker toplamak kazancının günden güne artacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan şeker toplamak gördüyseniz:

  • Davranışlarınızda da duygusal hayatınızda da gereksiz eğilimler olabilir.

Kahve falında ağaçtan şeker toplamak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, zor günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında şeker ağacı görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan şeker toplamak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta şeker toplamak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toz şeker toplamak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerden şeker toplamak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeker toplamak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, getirisi çok olan işler yapacağına inanılır.

Kahve falında bayramda şeker toplamak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir