AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma şekeri görmek

Kahve falında hurma şekeri görmek

Kahve falında hurma şekeri görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, çözümlere kavuşacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında hurma şekeri gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz, maddi girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren planlarınız konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında hurma şekeri yemek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalet eder.

Kahve falında hurma şekeri görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hurma yaprağı görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağdat hurması yemek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken hurma yemek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında hurma tohumu görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, işlerinin zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında hurma toplamak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabe hurması yemek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir