AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden şeker almak

Kahve falında ölüden şeker almak

Kahve falında ölüden şeker almak dileklerin gerçekleşeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden şeker almak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinden şeker almak sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden şeker almak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birine şeker vermek duraklama yaşanacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye şeker vermek hasadının tarlasında kalacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında şeker yapmak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, onlara hayrının dokunacağına inanılır.

Kahve falında şekerli çay içmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında şeker ağacı görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında top şeker görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir