AnaSayfa / Genel / Kahve falında havadan denize bakmak

Kahve falında havadan denize bakmak

Kahve falında havadan denize bakmak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, ileride çok zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havadan denize bakmak gördüyseniz:

  • Karşılaşmanız muhtemel olan kazalar sizden kaynaklanabileceği gibi sizin hiç suçunuz da olmayabilir.

Kahve falında havadan denize bakmak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında havadan yere bakmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında havadan denize düşmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulur.

Kahve falında havadan düşmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında şehri havadan görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine işarettir.

Kahve falında havadan taş yağdığını görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında havadan yere inmek kolaylığa kavuşacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine yorulur.

Kahve falında havadan yere düşmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir