AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehirde kaybolmak

Kahve falında şehirde kaybolmak

Kahve falında şehirde kaybolmak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, fikirlerinin çatışacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında şehirde kaybolmak gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmamak için araştırmaları çoğaltmalısınız.

Kahve falında bir şehirde kaybolmak yüzünün güleceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük şehirde kaybolmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir şehirde kaybolmak mutlu ve huzurlu olunacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında şehirde kaybolmak sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine inanılır.

Kahve falında farklı şehire girmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına delalettir.

Kahve falında başka şehirden ev almak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet eder.

Kahve falında bir şehir ismi görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına inanılır.

Kahve falında başka bir şehire girmek falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir