AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şehir ismi görmek

Kahve falında bir şehir ismi görmek

Kahve falında bir şehir ismi görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, hastalıkların kalmayacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında bir şehir ismi gördüyseniz:

  • Belli bir kurgu ya da anlaşmaya gelişmesi için gereken zamanı tanımalısınız.

Kahve falında şehir ismi söylemek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet eder.

Kahve falında şehir ismi duymak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında şehir ismi görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şehir ismi duymak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir şehir ismi görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kendini başka bir şehirde görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel bir şehir görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulur.

Kahve falında uzak bir şehire gitmek bolluğun sürekli olacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir