AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük şehirde kaybolmak

Kahve falında büyük şehirde kaybolmak

Kahve falında büyük şehirde kaybolmak kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük şehirde kaybolmak gördüyseniz:

  • Neden bazı anlaşmaların veya sağlanan barış ortamının aniden ortadan kalktığını ya da yeni düzenlemeler getirildiğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında büyük şehirde kaybolmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir şehirde kaybolmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, darp edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şehirde kaybolmak esenliğe ve feraha kavuşacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehirde kaybolmak ticaretinin açılacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına işarettir.

Kahve falında büyük şehirde olduğunu görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işarettir.

Kahve falında büyük şehir gezmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sevilen bir dostun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir şehirde olduğunu görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir şehir görmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir