AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şehirde kaybolmak

Kahve falında bir şehirde kaybolmak

Kahve falında bir şehirde kaybolmak muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hedeflerini tutturacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, verilen kararların geri çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şehirde kaybolmak gördüyseniz:

  • Hayallerinizden veya hedeflerinizden bahsederken sadece olumsuz yönlerini hatırlatıyor olabilirsiniz.

Kahve falında büyük şehirde kaybolmak başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında şehirde kaybolmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şehirde kaybolmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir şehirde kaybolmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bi şehire gitmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, az maliyetle ticarete atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayıp şehir görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında başka şehirde olmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir