AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehidin konuştuğunu görmek

Kahve falında şehidin konuştuğunu görmek

Kahve falında şehidin konuştuğunu görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, saygısını toplayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalettir.

Kahve falında şehidin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Doğru araç gerece sahip olmak zaman kaybını engelleyebilir.

Kahve falında şehidin konuştuğunu görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şehitlere ağlamak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına inanılır.

Kahve falında asker şehidi görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalettir.

Kahve falında şehidin dirildiğini görmek büyük kazanç sağlanacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şehitler görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şehitlik mezarlığı görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında şehide fatiha okumak eğleneceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş şehitler görmek kişinin şansının artacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir