AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehidin dirildiğini görmek

Kahve falında şehidin dirildiğini görmek

Kahve falında şehidin dirildiğini görmek sahip olacağı malın faazlalığına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, işlerinde kara geçeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına rivayet eder.

Kahve falında şehidin dirildiğini gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmeniz gerekiyor.

Kahve falında şehidin dirildiğini görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şehid mezarı görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, hayırla yad etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında şehid haberi almak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, bedeninin şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında şehide sarılmak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bedir şehitlerini görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, aralarından su sızmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şehite su vermek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çanakkale şehidi görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında şehitle konuşmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir