AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehitlik mezarlığı görmek

Kahve falında şehitlik mezarlığı görmek

Kahve falında şehitlik mezarlığı görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işaret eder.

Kahve falında şehitlik mezarlığı gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında şehitlik mezarlığı görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şehid mezarı görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında şehidin konuştuğunu görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında şehide fatiha okumak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında şehiti tabutta görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şehidi gömmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında şehid görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bedir şehitlerini görmek iyi halini yitireceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir