AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehitlere ağlamak

Kahve falında şehitlere ağlamak

Kahve falında şehitlere ağlamak çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şehitlere ağlamak gördüyseniz:

  • Sizin dışınızda gelişen aksamalara karşı da toleranslı olmalısınız.

Kahve falında şehitlere ağlamak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında şehide ağlamak rahat ettirecek bir işe girileceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şehidin arkasından ağlamak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında şehide fatiha okumak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında birinin şehid olduğunu görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye yorulur.

Kahve falında şehide dua etmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Kahve falında çanakkale şehitlik görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet eder.

Kahve falında şehidin canlandığını görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir