AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker şehidi görmek

Kahve falında asker şehidi görmek

Kahve falında asker şehidi görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında asker şehidi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yenilikler var.

Kahve falında asker şehidi görmek hatalarından erken döneceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında şehidin konuştuğunu görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına alamet eder.

Kahve falında çanakkale şehidi görmek hedeflerine yaklaşacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çanakkale şehitlik görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına inanılır.

Kahve falında şehid görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine inanılır.

Kahve falında şehitler görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına rivayet eder.

Kahve falında şehitlik mezarlığı görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında şehitlere ağlamak üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir