AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehitler görmek

Kahve falında şehitler görmek

Kahve falında şehitler görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, daha rahat bir nefes alacağına, hedeflere ulaşamayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kirli işlere bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şehitler gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili kendinizi üzmemelisiniz.

Kahve falında şehide ağlamak hayatının bir anda renkleneceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında şehid cenazesi görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şehitliğe gitmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında şehitlere ağlamak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şehitlik görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin şehid olduğunu görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çanakkale şehitlik görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında şehitlik mezarlığı görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, harama göz dikmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir