AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali fidanı görmek

Kahve falında şeftali fidanı görmek

Kahve falında şeftali fidanı görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, günahlarına tövbe edeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına delalettir.

Kahve falında şeftali fidanı gördüyseniz:

  • İşinizi veya ekonomik durumunuzu ilgilendiren konularda takdir edilmiyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında şeftali fidanı görmek acılarını dindireceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında dikilmiş fidan görmek onlar sayesinde moral bulacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük fidan dikmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çınar fidanı görmek kazançlı adımlar atılacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya fidan dikmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil biber fidanı görmek üzücü olaylar yaşanacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm fidanı görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma fidanı dikmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir