AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeffaf böcek görmek

Kahve falında şeffaf böcek görmek

Kahve falında şeffaf böcek görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yeni bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında şeffaf böcek gördüyseniz:

  • Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında şeffaf böcek görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında şeffaf taş görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında şeffaf akrep görmek bazen fakirlik görüleceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalettir.

Kahve falında şeffaf bardak görmek üzüleceğine, pişman olacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeffaf beyaz elbise giymek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında şeffaf gözlük görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeffaf poşet görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine yorulur.

Kahve falında şeffaf kapı görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir